Libra Zakelijk Ga naar Libra Computers

Home » Libra » Werken bij Libra

Libra blijft in beweging!

 Libra ICT biedt totaaloplossingen op het gebied van ICT, cloud services en innovatieve telefonie- en datadiensten. We bestaan al meer dan 25 jaar en hebben ruim 20 medewerkers. Wegens bedrijfsgroei zijn we op zoek naar medewerkers voor diverse functies. De functies kunnen variëren van support medewerker, een junior systeembeheerder tot een Senior Systeembeheerder. Als de juiste Verkoopmedewerker binnendienst zich aandient, dan willen we daar ook graag over praten.

 
De werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend. Mens en maatschappij staan bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben we niet alleen elektrische auto’s en zonnepanelen, maar bieden we werknemers ook de mogelijkheid om flexibel te werken zodat je werk aansluit bij je levensfase. Werken bij Libra ICT gaat in een collegiale en prettige sfeer. In het kader van jouw en onze ontwikkeling worden er persoonlijke opleidingsplannen, workshops en trainingen aangeboden. Onze platte structuur en inspirerende cultuur geeft medewerkers ruimte om meningen te delen. Je krijgt ruime technische verantwoordelijkheden bij aansprekende projecten.
 

De voordelen van werken bij Libra ICT:

  • Fijne werksfeer
  • Flexibele werktijden mogelijk (32-40 uur)
  • Lange termijn relaties, met werknemers, klanten en leveranciers
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, collectieve ziektenkostenverzekering)
  • Privé gebruik auto mogelijk (vanuit je persoonlijk budget)
  • Een telefoon en notebook van de zaak, en niet onbelangrijk: heerlijke cappuccino en vers fruit.

 

Mocht u vragen hebben over deze vacatures, neemt u dan aub contact op met Ruud Pijnenburg, (0497) 36 00 36, info@libra.nl

Uw sollicitatie zien we graag tegemoet op hetzelfde email-adres.